VEILIG BETALEN

Betaalmethodes bij Guitar Patrol

 

 

 

 

 

iDEAL
iDEAL - veilig en gemakkelijk betalen via de beveiligde internetomgeving van jouw eigen bank.
Alleen beschikbaar binnen Nederland

Mister Cash
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en lijkt daarmee sterk op iDEAL in Nederland.
Alleen beschikbaar binnen België

PAYPAL
Veilig betalen met American Express, Mastercard, Visa en door middel van overschrijving. Alles wat je nodig hebt is een geldig emailadres.

BETALEN BIJ AFLEVERING
Betalen bij aflevering (rembours) is soms mogelijk voor bestellingen met een maximum totaalbedrag van € 2.500,-- en een maximum gewicht van 30 kg.
Alleen beschikbaar binnen Nederland

OVERSCHRIJVING
Nederland:
Guitar Patrol, Amsterdam, IBAN: NL82 KNAB 0259 9191 44

Internationale overschrijvingen*:
BIC/SWIFT: KNABNL2H
IBAN: NL82 KNAB 0259 9191 44
*Let op: jouw bank kan hiervoor extra kosten in rekening brengen.

Vergeet niet het order # in de omschrijving te vermelden.
Goederen worden verzonden nadat volledige betaling heeft plaatsgevonden.

 

NIET GOED - GELD TERUGNiet Goed - Geld Terug
De klant heeft het recht de op afstand gesloten overeenkomst met Guitar Patrol zonder opgave van redenen binnen 14 werkdagen na ontvangst van het product/de producten te herroepen. De kosten voor het terugzenden van het product zijn voor rekening van klant. Producten welke worden geretourneerd dienen in ongebruikte staat te zijn, vrij van beschadigingen, compleet en in de originele verpakking.

RETOUREN & TERUGBETALING
Indien het afgeleverde product niet aan de overeenkomst beantwoordt, dan dient klant binnen een termijn van 30 dagen na ontdekking hiervan, Guitar Patrol in kennis te stellen. Gebeurt dat niet, dan vervalt elke aanspraak en aanzien van Guitar Patrol. Indien Guitar Patrol de reclame gegrond acht, worden na overleg met klant de relevante producten gerepareerd, vervangen of vergoed. De maximale vergoeding is gelijk aan de door klant betaalde prijs over het artikel en zal worden terugbetaald op dezelfde wijze zoals de klant het product heeft afgerekend. Alle producten hebben de standaard fabrieksgarantie. De garantieperiode en service kan per fabrikant verschillen.