Naast de reguliere inkoop, koopt Guitar Patrol ook o.a. de zgn. overstock op van winkels door heel Europa, waaronder instrumenten uit de nieuwste collecties waarvan winkels meer hebben ingekocht dan ze blijken nodig te hebben, instrumenten en andere producten die als demonstatiemodel zijn gebruikt op beurzen of in winkels en producten die niet meer worden geproduceerd.

Ook importeert Guitar Patrol zelf een aantal producten, zoals de Scratch Pad (USA), Magic Coil Pickups (Italië) en LEGG Custom Gitaren & Basgitaren (Italië).


Nieuwe instrumenten/producten

Guitar Patrol koopt uitsluitend in bij officiële dealers en distributeurs, het heeft dus geen zin om ons instrumenten en/of producten aan te bieden die niet via de officiële kanalen in Europa zijn geïmporteerd.

Gebruikte instrumenten/producten

Guitar Patrol koopt alleen originele instrumenten/producten in, geen namaak. Wij wijzen je er op dat indien je ons een gebruikt instrument/product aanbiedt, je altijd de herkomst van het instrument/product dient aan te tonen. Bij het vermoeden dat een instrument/product van diefstal afkomstig is zal hiervan melding worden gedaan bij de politie.


Bedrijfsgegevens

Vestigingsadres:
(niet open voor publiek)
Achillesstraat 118
1076 RJ Amsterdam
Nederland
Telefoon: +31 (0)6 23 06 50 44
Email: shop AT guitarpatrol PUNT comBTW nr. NL002442153B23
KvK Amsterdam: 34205669

 

Guitar Patrol
On the road to great gear!